בנטו:  ריהוט, תאורה, אריחים ואבזור ממוחזר

Mole tea house

  • לקוח: תה Mole
  • צוות עיצוב: Free thinking
  • מיקום הפרויקט: 1F, Zhengjia Young Plaza, פושאן סיטי, מחוז גואנגדונג
  • סוג הפרויקט: תה
  • שטח הפרויקט: 68 מ"ר
  • אספקת חומרים, רהיטים: Local Creation
  • עיצוב המנורה: Free thinking
  • צילום: Cao Haochang
mole tea house recycled project 1609241877
mole tea house
mole tea recycle lights
recycled urban furniture at mole tea
recyle project mole tea
mole tea house china
mole tea house project

מאת: ליו ג'יאקי

עצבי הרשת של העידן הווירטואלי מתפשטים בפינות האחרונות בעולם. בין אם זה עבור סין או ובין אם לעולם, עידן העסקים הישן הוסב. זהו נהר דיגיטלי חדש לגמרי. מוצרים ומותגים שונים מאין כמותם.

סוגים וכמויות זורמים בחופשיות וגולשים על עצבי הרשת, ומשאירים רק את הסחורה האחרונה בחנות הפיזית שאי אפשר לסחור ברשת - תקשורת אמיתית, מלב אל לב. למרות שהאינטרנט פתר את הצורך בתקשורת מיידית, אנשים עדיין מייחלים למגע חברתי אמיתי.

בית התה Mole, הוא כיפה ארוזה לקהילה, מרחב חברתי בצורת ביצה שמושך אליו נוער אופנתי אורבני. משתמשים ב 2 חומרים נפוצים בלבד, אלומיניום ומלט/בטון, והקיר המסחרי המקורי אינו שונה, והוא נבנה ישירות בחלל.

ביצה ענקית. המעגל שעובר הוא כמו לירות למטרה, להתמקד בחזון, וכמו כיכר העיר, להכיל חברים חברתיים. הקיר הפנימי האדום העקום, המשופע והדרגתי, יוצר תחושת ביטחון וישמש האזור החברתי העיקרי שנפרד מאזור הכנת התה;

כסא הבטון העגול והמשולב מקצר את מרחק התקשורת בין האנשים היושבים במתחם. זרקור צינורי מנחושת שאורכו ארבעה מטרים מזכך את החלל כולו למיצב אמנות ענק, המפולג מלמעלה כדי להדריך אנשים.

 

אנו צועדים דרך הכיפה ונכנסים למרחב החברתי בחוץ. תה Mole לא יהיה הניסוי המחקרי האחרון. לפני שריבוי הטכנולוגיה מרחיק אותנו, כיצד עסקים יכולים לספק חוויות חברתיות אמיתיות ולהפוך את האינטראקציות בין אנשים לחיות ומעניינות יותר?